Via de mobiele versie kunt u als medewerker de meeste gegevens opvragen en handelingen uitvoeren. Toch kan het soms wenselijk zijn om de desktop versie / normale versie van mijnrooster te openen via uw mobiel, bijvoorbeeld om de diensten van uw collega's te bekijken. Hieronder kunt u lezen hoe u dit kunt doen.

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Desktop versie / normale versie opvragen op Android telefoons

Ga naar de inlogpagina van uw mijnrooster omgeving en tik op knop voor uw browser instellingen en kies voor de optie Desktopversie opvragen. De desktop versie / normale versie wordt nu weergegeven.

Desktop versie / normale versie opvragen op iPhones met IOS 9

Ga naar de inlogpagina van uw mijnrooster omgeving en tik op de deel-knop (te herkennen aan het vierkantje met de pijl omhoog) en veeg door de onderste rij opties. Selecteer de optie 'Vraag om desktopsite' om de desktopsite te tonen. De desktop versie / normale versie wordt nu weergegeven.

Desktop versie / normale versie opvragen op iPhones met IOS 7 & 8

Ga naar de inlogpagina van uw mijnrooster omgeving en tik op de adresbalk en sleep het scherm omlaag. Er verschijnt nu een menu, selecteer hier de optie ‘Vraag om desktopsite’. De desktop versie / normale versie wordt nu weergegeven.