You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Current »

Introductie

Om gebruik te kunnen maken van mijnrooster is het nodig dat u inlogt met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord, deze ontvangt u van uw planner of leidinggevende.

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Voor de eerste keer inloggen

1. Ga naar de URL van uw mijnrooster versie. Meestal is dit in de vorm van; bedrijfsnaam.mijnrooster.nl.
  2. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u van uw planner of leidinggevende heeft ontvangen.
  3. U krijgt nu de algemene voorwaarden te zien, lees deze op uw gemak door. Als u hiermee niet akkoord gaat kunt u geen gebruik maken van mijnrooster.
  4. Als u akkoord bent gegaan met de voorwaarden wordt u in de meeste gevallen gevraagd om een nieuw wachtwoord in te vullen. Vul bij oud wachtwoord het wachtwoord in waarmee u zojuist heeft ingelogd. Vul dan twee keer uw nieuwe wachtwoord in.
  5. U kunt nu gebruik maken van mijnrooster.

Let op

Het nieuwe wachtwoord dat u invult mag niet gelijk zijn aan het oude wachtwoord.

Tip

In de Facebook feed op de inlogpagina vindt u onder andere het laatste nieuws over mijnrooster.

Inloggen als u uit dienst bent

Als u uit dienst bent en u bent ook uit dienst gemeld in mijnrooster dan kunt u nog steeds inloggen om uw gewerkte uren in te zien en eventueel nog uw loonstroken of jaaropgaves op te halen. Personen die uit dienst zijn kunnen echter geen wijzigingen of aanvragen meer doen.