You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Next »

Wilt u op een feestdag graag alle personen op afwezig(feestdag) zetten? Maak dan de feestdag aan via het beheer en maak gebruik van de knop "Feestdag".

Introductie

Elke donderdag plaatsen wij op social media een mijnrooster tip, al deze tips worden op deze pagina verzameld.

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Creëer meer ruimte voor uw planning

Zit u de planning de hele tijd van links naar rechts en van boven naar beneden te scrollen? Klap dan alle vensters in die u niet nodig heeft om op die manier zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte.

Feestdagen

Wilt u op een feestdag graag alle personen op afwezig(feestdag) zetten? Maak dan de feestdag aan via het beheer en maak gebruik van de knop "Feestdag".

Zoeken

Zoekt u een persoon? Maak dan gebruik van het zoekveld. Hiermee kunt u alle personen vinden die in het systeem staan, ook personen waarvan de arbeidsverhouding is verlopen.

Bezetting

Wist u dat u met mijnrooster ook de bezetting kunt invoeren? Zo kunt u direct zien of er genoeg, te veel of te weinig personeel is ingepland. Neem voor meer informatie contact op met onze support.

Stand specificatie

Wilt u graag precies weten op welke dagen uw medewerker vakantie heeft opgenomen? Ga dan naar het tabblad "Standen" van deze persoon en klik op de stand "Vakantie".

Kilometer telling

Als u bij de personen en structuur onderdelen adresgegevens toevoegt, is het mogelijk om door mijnrooster de afstand in kilometers te laten berekenen. Zo kunt u eenvoudig de kilometervergoeding berekenen of deze laten opnemen in het CAO rapport.

Rapport historie

Als u uitgebreide rapporten genereert kan dit soms enkele seconden duren. Als u dit rapport vaker nodig heeft, kunt u het rapport opslaan. Zo kunt u het rapport de volgende keer direct laden.

Specifieke periode selecteren

Wilt u in de planning graag een specifieke periode selecteren? Dit kan met het selectie icoon bij de kalender. Hiermee kunt u zelf de begin- en einddatum van uw gewenste periode invullen.

• No labels