Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Introductie

Op de pagina Relaties kunt u klanten, partners, leveranciers etc. toevoegen. Aan deze relaties kunt u dan weer verdere informatie zoals contactgegevens en producten toevoegen. Deze relaties worden ook meegenomen in de structuur als onderdeel, hierdoor is het mogelijk om diensten in te plannen bij de relatie.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

 

Werken met de relaties pagina

Als u de pagina Relaties bekijkt zonder actieve filters of selecties ziet u alle actieve relaties. Als u een relatie selecteert verschijnen er onderin verschillende tabbladen. Klik gerust door alle tabbladen heen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Filter

Als u bijvoorbeeld enkel de relaties van een specifiek label wilt zien, kunt u dit doen via de filter, zie het voorbeeld hieronder:

De filters kunt u invullen door de eerst paar letters van bijvoorbeeld het bovenliggend onderdeel in te typen of door te dubbelklikken op het veld, klik vervolgens op [ >> ] om de filter toe te passen. Om de filter weer te verwijderen klikt u op [ x ] in de filter balk.

Selectie

Als u graag de relaties wilt zien die niet meer actief zijn, kunt u deze zoeken via het zoekveld rechts bovenin of door gebruik te maken van een selectie. Voor de selectie klikt u op de knop Selectie en kiest u in de popup bij de optie Geldigheid voor: Historie.

 

Een nieuwe relatie toevoegen

Via de knop Nieuw kunt u nieuwe relaties toevoegen. In de popup die verschijnt kunt u de algemene informatie van de nieuwe relatie invullen. Met de velden "Onder onderdeel" en "Labels" kunt u bepalen waar in de structuur de relatie terecht komt.

 

Een relatie toegang tot mijnrooster geven

Alle relaties kunt u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord geven zodat ze hiermee kunnen inloggen en onder andere de planning kunnen bekijken. Relaties kunnen enkel de planning zien die op hun eigen onderdeel is ingepland. Selecteer de gewenste relatie en open het tabblad Contactpersonen. Via de knop Nieuw kunt u een contactpersoon met eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.