Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

 

Livesearch


Info
titleIntroductie

De pagina Vandaag is de eerste pagina die u ziet na het inloggen op mijnrooster mobiel. Hier ziet u direct uw dienst van vandaag, kunt u in en uit klokken en een reis starten.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Table of Contents

 

Vandaag

Als u vandaag ingepland staat is dit direct zichtbaar in een gele balk met de diensttijden. Staat u op afwezig, beschikbaar of iets anders dan zal dit hier herkenbaar weergegeven worden. Wilt u nog een afwezigheid aanvragen of beschikbaarheid opgeven? Tik dan op de dienst om naar deze opties te gaan.

Lege dienst aanvragen

Lege diensten zijn herkenbaar aan hun roze kleur en deze kunt u aanvragen om te werken. Om een lege dienst aan te vragen tikt u hierop, vult u eventueel een opmerking in en tik op Vraag aan.

Tijdregistratie

Als uw bedrijf gebruik maakt van tijdregistratie dan zal de mogelijkheid om in en uit te klokken op deze pagina zichtbaar zijn. Bij de eerste keer in klokken zal er gevraagd worden of uw locatie vastgesteld mag worden, hiermee kunt u en uw planner zien op welke locatie u heeft in of uit geklokt.

Note

Let op: Heeft u ooit de toegang tot uw locatie bepaling geweigerd en wilt u deze ongedaan maken? Klik dan hier om te lezen hoe u dit kunt doen.


Reizen

Op deze pagina is het ook mogelijk om uw reistijd bij te houden. Tik aan het begin van uw reis op Reizen, kies het type en druk op Start. Op het eind van uw reis kunt u de gestarte reis selecteren en stoppen. Het is niet mogelijk om te reizen terwijl u nog in geklokt bent.

Meer hulp nodig?

 

Gerelateerde artikelen

Content by Label
showLabelsfalse
max5
spacesMRKC
showSpacefalse
sortmodified
reversetrue
typepage
cqllabel in ("wachtwoord","gebruikersnaam","inloggen","login") and type = "page" and space = "MRKC"
labelsinloggen wachtwoord gebruikersnaam login

Page properties
hiddentrue


Related issues