Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

 

LivesearchInfo
titleIntroductie

Als uw personeel een restant aan verlof uren (zoals vakantie en compensatie) heeft van vorig jaar dan kunt u deze handmatig overzetten via een standcorrectie in het nieuwe jaar. Als u echter veel personeel in dienst heeft kan dit een flinke klus zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om de restanten voor u te importeren, wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening. Lees hieronder hoe u dit kunt doen.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Table of Contents

 

Verlofoverzicht genereren

Genereer op de pagina Rapporten het rapport Verlofoverzicht. Kies de data van het afgelopen jaar en kies bij Identificatie type voor Persoon ID. Klik vervolgens op Opslaan, het rapport wordt nu onder in beeld geladen.

Note
titleLet op

 Mocht u het rapport Verlofoverzicht niet zien of mist u hierin de standen die u wilt zien? Neem dan contact op met onze support

 


Verlofoverzicht exporteren en controleren

Als u het rapport heeft geladen kunt u deze via de knop Exporteren naar een spreadsheet bestand. Controleer voor de zekerheid om de uren kloppen.

Verlofoverzicht naar onze support sturen

Als het rapport akkoord is kunt u deze doorsturen naar onze support (support@mijnrooster.nl), wij zullen dan de restanten importeren in het nieuwe jaar met een gewenste opmerking.


Meer hulp nodig?

 

Gerelateerde artikelen

Content by Label
showLabelsfalse
max5
spacesMRKC
showSpacefalse
sortmodified
reversetrue
typepage
cqllabel in ("wachtwoord","gebruikersnaam","inloggen","login") and type = "page" and space = "MRKC"
labelsinloggen wachtwoord gebruikersnaam login

Page properties
hiddentrue


Related issues