Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


 

Livesearch


Info
titleIntroductie

Als uw organisatie gebruik maakt van een facturatie rapport (een op maat gemaakt rapport specifiek voor uw organisatie), dan kunt u producten aanmaken die dan opgenomen worden in dit rapport. Denk bijvoorbeeld aan receptionistes of beveiligers, als u deze uitbesteed aan klanten, wilt u deze per uur factureren aan uw klant en daarnaast misschien ook nog de gereisde kilometers. U kunt dan de receptionisten, beveiligers of kilometers aanmaken als product en per klant een prijs per uur, per maand, per km etc. hiervoor instellen. Aan het eind van de maand genereert u dan uw facturatie rapport en ziet u direct hoeveel u aan uw klant kunt factureren.

Heeft u interesse in een facturatie rapport? Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden en kosten hiervan te bespreken.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

Table of Contents

 

Producten aanmaken

Op de pagina Beheer > Producten kunt u via de knoppen boven in beeld de gewenste producten aanmaken en beheren.

 Image Added


Product status aanmaken

Als u producten gaat toekennen aan uw klanten kunt u hier een status aan meegeven, denk bijvoorbeeld aan: Contract, Opgezegd, Offerte, In behandeling etc. De statussen die u graag wilt gebruiken kunt u aanmaken op de pagina Beheer > Product status, via de knoppen boven in beeld kunt u de gewenste statussen aanmaken en beheren.


Producten toekennen aan uw klanten

Als u de producten en statussen heeft aangemaakt kunt u de producten gaan toekennen aan uw klanten. Ga hiervoor naar de pagina Relaties en selecteer uw klant, klik vervolgens onderin op het tabblad Producten. Op dit tabblad kunt u de producten gaan toevoegen en beheren via de knoppen op dit tabblad.

Bij het toevoegen van nieuwe producten krijgt u een popup te zien zoals hieronder, kies het product dat u wilt toevoegen en aan welke functie u dit product wilt koppelen. Besteed uit bijvoorbeeld beveiligers uit aan uw klant, voeg dan het product beveiliger toe aan uw klant en koppel deze aan de functie Beveiliger. Hiermee zullen alle diensten met de functie beveiliger meegeteld worden in het facturatie rapport. Vul vervolgens nog de prijs, startdatum, eventuele einddatum en status in en sla uw product op.

Image Added


Facturatie rapport genereren

De aangemaakte producten zullen nu door het team van mijnrooster toegevoegd moeten worden aan het facturatie rapport. Zodra dit gedaan is kunt u per periode het facturatie rapport genereren via de pagina Rapporten

Meer hulp nodig?

 

Gerelateerde artikelen

Content by Label
showLabelsfalse
max5
spacesMRKC
showSpacefalse
sortmodified
reversetrue
typepage
cqllabel in ("wachtwoord","gebruikersnaam","inloggen","login") and type = "page" and space = "MRKC"
labelsinloggen wachtwoord gebruikersnaam login

Page properties
hiddentrue


Related issues