Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Introductie

Als u personen heeft aangemaakt kunt u deze vervolgens een e-mail sturen om toegang te krijgen tot de applicatie. Dit gaat via de knop "E-mail wachtwoord", hieronder kunt u lezen hoe u dit kunt doen.


Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:


Wachtwoord op verplicht wijzigen zetten

Bij het aanmaken van een persoon of via 'Personen' > persoon selecteren > tabblad 'Informatie' > knop 'Bewerken' kunt u aangeven dat deze persoon verplicht zijn/haar wachtwoord moet wijzigen. Hierbij is het niet nodig om een gebruikersnaam en wachtwoord voor deze persoon in te vullen.


E-mail adres toevoegen

Controleer op het tabblad Contact of bij de persoon een e-mail adres is ingevuld. Indien dit niet het geval is, voeg deze dan alsnog toe. Kijk voor meer informatie op: Contact.

E-mail versturen

Op de pagina 'Personen' kunt u via de knop 'E-mail wachtwoord' de personen selecteren, u vind hier enkel de personen die eerder op 'Verplicht wijzigen' zijn gezet. Zodra u op 'Verstuur' klikt wordt er een e-mail verzonden naar de geselecteerde personen. In deze e-mail vinden ze een link waarmee ze zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen invullen en vervolgens toegang hebben tot de applicatie.