Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Introductie

Op een nog te bepalen datum wordt voor alle klanten de mobiele omgeving bijgewerkt naar de laatste versie. Deze update brengt enkele wijzigingen en nieuwe opties met zijn mee. In dit artikel beschrijven we deze wijzigingen.


Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:


Verbeterde performance

Er zijn verschillende verbeteringen aan de performance gedaan waardoor pagina's sneller gereed zijn.

Aangepaste layout op pagina Vandaag en Week

Aan het uiterlijk van de nieuwe versie van onze mobiele omgeving is niet veel veranderd. Er zijn een paar kleine aanpassingen gedaan om de mobiele omgeving een strakker geheel te maken. Zie hieronder voorbeelden van de pagina vandaag in de huidige versie (links) en in de nieuwe versie (rechts). Afhankelijk van uw instellingen en gebruikte functionaliteiten kan uw mobiele omgeving hiervan enigszins afwijken.

Layout huidige versie  Layout nieuwe versie


Maandoverzicht

Naast het vandaag en week overzicht hebben we nu ook een maandoverzicht toegevoegd. Via gekleurde bolletjes kunt u zien op welke dagen u moet werken en als u op een dag klikt wordt de dienst zichtbaar.


Berichten

In het menu vindt u een nieuwe pagina: Berichten. Op deze pagina vindt u alle berichten die vanuit het systeem naar u worden verstuurd. Het is mogelijk om berichten te markeren als gelezen of ongelezen en te archiveren. 


Invoeren van afwezigheid, beschikbaar en andere mutaties

Afhankelijk van de gebruikte functionaliteiten wordt er op de mobiele pagina een actie knop zichtbaar. Afhankelijk van de pagina kunt u via deze knop acties uitvoeren zoals in en uit klokken, afwezigheid aanvragen, beschikbaarheid invoeren etc.


Optionele functionaliteiten

Neem contact met ons op als u interesse heeft in één van onderstaande functionaliteiten.

Optioneel: Marktplaats

Er kan voor gekozen worden om gebruik te maken van de marktplaats. De marktplaats is een nieuwe functionaliteit op zowel mobiel als desktop die medewerkers de mogelijkheid geeft om bestaande diensten, waar ze vanaf willen, te markeren voor de marktplaats. Anderen kunnen die diensten vervolgens zien (afhankelijk van de geschiktheid en beschikbaarheid) en deze eventueel overnemen.

Optioneel: Opties voor aanpassen/toevoegen diensten

Er kan voor gekozen worden om medewerkers rechten te geven om diensten aan te passen en eventueel ook nieuwe diensten toe te voegen. In de update van de mobiele omgeving hebben we meer opties voor deze rechten, denk bijvoorbeeld aan enkel diensten aanpassen in de huidige maand en enkel diensten aanpassen die geweest zijn.


Optioneel: Teamrooster

Er kan voor gekozen worden om het teamrooster toe te voegen aan de mobiele omgeving. Hiermee worden de diensten van collega's zichtbaar die binnen hetzelfde onderdeel als uzelf vallen. Het teamrooster is zichtbaar op de pagina vandaag en bij het tikken op een dag in week en maand overzicht.

  • No labels