Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Toevo

Introductie

Hoe voegt u op uw mobiel een icoon toe van uw mobiele mijnrooster versie.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

 

Toevoegen Icoon Android

1. Ga met de internet app naar de mijnrooster pagina (bijvoorbeeld plan8.mijnrooster.nl), als het goed is krijgt u dan automatisch de mobiele versie.
2. Druk op de optie knop van uw internet browser en kies voor "Toevoegen aan startscherm". Er wordt nu een snelkoppeling toegevoegd op het startscherm van uw mobiel. Zodra u op de snelkoppeling drukt gaat u naar de pagina toe.

Launchers

Android telefoons kennen de mogelijkheid voor de gebruiker om een eigen launcher te installeren. Sommige launchers kennen bovenstaande mogelijkheid niet en tonen de snelkoppelingen niet op het startscherm. U kunt dit melden aan de leverancier van de launcher en tijdelijk een andere launcher kiezen.

https://www.androidplanet.nl/apps/beste-launchers-voor-android/

 

Toevoegen Icoon IOS / Apple

 

1. Ga met de safari app naar de mijnrooster pagina (bijvoorbeeld plan8.mijnrooster.nl), als het goed is krijgt u dan automatisch de mobiele versie. 
2. Druk onder in het scherm op het icoon met het vierkant en de pijl omhoog, en kies voor de optie "Voeg toe aan beginscherm". 
3. Eventueel kunt u dan de naam aanpassen naar bijvoorbeeld "Mijnrooster" en klik dan op "Voeg toe". Er wordt nu een snelkoppeling toegevoegd op uw mobiel. Zodra u op de snelkoppeling drukt gaat u naar de pagina toe.