Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Introductie

De startpagina is de eerste pagina die u te zien krijgt nadat u bent ingelogd. Op deze pagina vindt u in enkele zogenaamde widgets wat beknopte maar relevante informatie.

 

Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:

 

Widgets toevoegen of verbergen

Via de knop instellingen op deze pagina kunt u bepalen welke widgets u wilt tonen en verbergen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u de widgets ook op de gewenste plek zetten door op de grijze balk van de widget te klikken en hem dan naar de gewenste plek te slepen.

 

Mijn gegevens, Nieuws, Facebook en Support

De widget Mijn gegevens toont uw eigen ingevoerde gegevens. Nieuws toont de nieuwsberichten die door de super-users via het beheer toegevoegd worden. Facebook toont de mijnrooster Facebook feed met het laatste nieuws over mijnrooster. Support toont de mijnrooster support Facebook feed met daarop meldingen over eventuele vernieuwingen, werkzaamheden of storingen.

Weekrooster en Tijdregistratie

De weekrooster widget toont uw eigen weekrooster en de tijdregistratie widget toont uw eventuele tijdregistratie van die week en biedt de mogelijkheid om direct in of uit te klokken.

Mutaties sinds laatste login

De widget Mutaties sinds laatste login toont de mutaties (wijzigingen) die gemaakt zijn in de planning sinds de vorige keer dat u bent ingelogd.

Open aanvragen

De open aanvragen widget toont openstaande verlof aanvragen die nog goedgekeurd of afgekeurd moeten worden. Door op de regel van een aanvraag te klikken gaat u direct naar die dag toe en kunt u de aanvraag verwerken.