Let op

Let op, dit is een optionele functionaliteit. Mogelijk is dit in uw omgeving niet mogelijk, echter kunnen we dit wel op verzoek voor u activeren.

Introductie

Afhankelijk van de gekozen instellingen is het mogelijk om de tijden van uw eigen diensten als werknemer aan te passen of zelf diensten toe te voegen.Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:


Naar uw diensten gaan

Ga na het inloggen als eerst naar uw planning, deze kunt u vinden op de pagina Vandaag / Agenda. Selecteer vervolgens via de kalender aan de rechterkant gewenste dag of week.

Bestaande diensten aanpassen

Als u graag van een bestaande dienst de tijden wilt aanpassen dan kunt u op deze tijden klikken. Er verschijnt nu een popup waarin u de nieuwe tijden kunt invullen. Afhankelijk van uw instellingen is het ook mogelijk om het onderdeel van de dienst aan te passen.

Let op: afhankelijk van de gekozen opties kunt u niet alle diensten aanpassen. Mogelijk is dit enkel voor een bepaalde periode mogelijk en enkel voor diensten in het verleden of juist in de toekomst.Nieuwe diensten toevoegen

Wilt u graag een extra dienst toevoegen? Klik dan op de knop 'Nieuwe mutatie'. Er verschijnt nu een popup waarin u de informatie zoals datum en tijd van uw dienst kunt invullen.

Let op: afhankelijk van de gekozen opties kunt u niet op alle dagen nieuwe diensten plannen. Mogelijk is dit enkel voor een bepaalde periode mogelijk en enkel voor dagen in het verleden of juist in de toekomst.

  • No labels