Let op

Let op, dit is een optionele functionaliteit. Mogelijk is dit in uw omgeving niet mogelijk, echter kunnen we dit wel op verzoek voor u activeren.

Introductie

Afhankelijk van de gekozen instellingen is het mogelijk om de tijden van uw eigen diensten als werknemer aan te passen of zelf diensten toe te voegen.


Dit artikel behandeld de volgende onderwerpen:


Diensttijden aanpassen

In de mobiele omgeving kunt u via het dag of week overzicht de gewenste dienst selecteren. In het voorbeeld hieronder klikken we op de dienst van 20 juli in het weekoverzicht. U krijgt nu de dienst te zien met rechtsonder in beeld een rood plus-icoon. Door op dit icoon te tikken kunt u kiezen voor 'Dienst aanpassen'. In het volgende scherm kunt u de gewenste tijd invullen en eventueel het onderdeel van de dienst aanpassen. 

Let op: afhankelijk van de gekozen opties kunt u niet alle diensten aanpassen. Mogelijk is dit enkel voor een bepaalde periode mogelijk en enkel voor diensten in het verleden of juist in de toekomst.

      


Nieuwe diensten toevoegen

In de mobiele omgeving kunt u via het dag of week overzicht de gewenste dag selecteren. In het voorbeeld hieronder klikken we op de dienst van 20 juli in het weekoverzicht. U krijgt nu de dienst (of een lege dag) te zien met rechtsonder in beeld een rood plus-icoon. Door op dit icoon te tikken kunt u kiezen voor 'Dienst plannen'. In het volgende scherm kunt u de gewenste tijden invullen en eventueel het onderdeel van de nieuwe dienst aanpassen. 

Let op: afhankelijk van de gekozen opties kunt u niet op alle dagen nieuwe diensten plannen. Mogelijk is dit enkel voor een bepaalde periode mogelijk en enkel voor dagen in het verleden of juist in de toekomst.

      

  • No labels